Sunday, July 24, 2011

MIJN SEXERVARING MET EEN ARTS. HOE IK AAN HET NEUKEN WAS MET MIJN GYNAECOLOOG.

Ik heb pas een gynaecoloog bezocht. Meestal waren het vrouwen en ik hield er niet van om ze te bezoeken. Ze waren het niet waard om mijn kutje te onderzoeken. Ik heb mezelf altijd voorgenomen om een mannelijke arts te vinden. En dat is gelukt. Ik breng al meerdere jaren een bezoek aan een 45 - jarige mannelijke arts. Hij is leuk, vriendelijk en sympathiek. Ik heb altijd geprobeerd niet aan hem te laten merken dat ik hem leuk vond, maar dat is niet echt gelukt. Een paar maanden geleden belde hij me op en zei dat het nodig was om langs te komen voor een onderzoek. Ik stemde graag in en hij had niets in de gaten.
De volgende dag ging ik naar de dokter. Toen ik de spreekkamer in liep was hij net bezig om mijn medisch dossier bij te werken. Alles ging zoals het normaal ging. Hij bood aan om mijn borsten als eerste te onderzoeken en daarna mijn kutje. Om geen tijd te verliezen met het aan –en uitkleden de hele tijd, vroeg hij me of ik mezelf helemaal wilde uitkleden.Toen hij dichterbij kwam, voelde hij aan mijn borsten; mijn hart begon heel snel te slaan. De arts gaf aan dat hij dat in de gaten had. Ha-ha, daar ben ik een dokter voor))
Onze ogen ontmoetten elkaar, maar ik keek snel de andere kant op. Hij was kalm en hield zijn handen op mijn borsten. Hij was zo dichtbij dat ik zijn adem voelde. Daarna begon hj in mijn tepels te knijpen, draaide ze een beetje. Ik voelde mijn kutje steeds warmer worden, maar de dokter dacht dat het pijnlijk was voor mij.
Hij zei:
- Wees geduldig, mijn liefste.
Hij knielde neer. Ik stond naakt voor hem en mijn kutje werd natter. Ik was bang dat hij het zou merken, en ik schaamde me, dus bedekte mezelf met mijn handen. Maar de dokter voelde mijn buik en haalde mijn handen weg. In een gehurkte houding hief hij zijn hoofd op en vroeg:
- Is het pijnlijk?
Ik was zo opgewonden,  Ik kon niets zeggen, maar schudde mijn hoofd. En volkomen onverwacht zei ik:
- Het is wel prettig eigenlijk – en op dat moment kwam hij overeind en keek naar me. Ik was een beetje bang, ik wist niet hoe hij zou reageren op mijn bekentenis. De dokter glimlachte, maar zei niets. Toen vroeg hij me om naar de stoel te gaan voor een gynaecologisch onderzoek; ik ging zitten en stopte mijn benen in de beugels.
Mijn kutje was geschoren en geparfumeerd.
Hij deed een felle lamp aan en scheen deze direct op mijn natte kutje. Hij droeg handschoenen en voorzichtig streelde hij mijn schaamlippen en bewoog ze iets uit elkaar.
- Ik heb een jong lichaam, het is als een roze knop – zei hij bij het aanraken van mijn clitoris en hij duwde twee vingers in mijn vagina. Zijn vingers gleden snel naar binnen aangezien ik al zo opgewonden was. Hij keek me aan alsof hij zeggen wilde dat hij met zijn vingers iets aan het onderzoeken was. In feite was hij me aan het neuken met zijn vingers, en mijn clitoris aan het strelen met zijn andere hand. Mijn vagina begon samen te trekken.
Toen vroeg hij:
- Vind je het leuk?
Ik knikte met mijn hoofd en hij vroeg opnieuw:
      - Vind je het erg als ik je neuk? Je maakt me zo geil.
Hij wachtte niet op antwoord. De arts boog zich voorover en begon mijn kutje te likken met zijn tong, ondertussen bleef hij me neuken met zijn vingers. Toen vroeg hij me om te masturberen voor hem zodat hij er naar kon kijken. Ik lag met mijn benen wijd uit elkaar gebogen en masturbeerde voor hem. De dokter nam zijn pik uit zijn broek en begon zich aft e trekken en aan mijn tepels knijpen.
Hij zei:
- Je bent een erg mooie slet, je man is een geluksvogel.
Ik trok aan mijn clitoris en genoot enorm, ik werd overweldigd door gevoelens.
Ik zei:
   - Ik ga nu klaarkomen!
Hij haalde zijn hand weg van mijn kutje. Hij ging staan, bewoog mijn benen uit elkaar en ramde zijn hete pik in mijn geile kut. Zijn lul was zo dik en krachtig, dat ik heb geschreeuwd van plezier. Hij legde een hand over mijn mond. Mijn orgasme was als een aanval. Ik beefde! De dokter hield daar geen rekening mee en haalde zijn lul uit mijn kut en draaide me op mijn zij. Er hing een grote spiegel in de buurt van de stoel en hij draaide die op zo'n manier dat ik zijn lul in mijn kut kon zien zitten. Dit maakte mij zo geil.
Zijn bewegingen werden sneller, hij begon me hard te neuken en met zijn lul wreef hij over mijn clitoris. Zijn hete sperma spuitte hij diep in min zeiknatte kutje. Hij haalde zijn pik uit mijn kutje en begon me te neuken met drie vingers tegelijk.
Geweldig gevoel! En ik kwam eens te meer klaar. Mijn kutje was zo uitgeput door zijn grote lul.
Hij hielp me om op te staan
​​uit de stoel. Nadat we aangekleed waren, schreef hij iets in mijn medsich dossier en bleef zakelijk.
Hij zei dat ik volgende week moest komen voor een nieuwe afspraak. Zoals je zult begrijpen, keek ik uit naar deze nieuwe afspraak. Ook heb ik hem uitgenodigd om naar mijn huis te komen en mijn man te ontmoeten))) Maar dat is een ander verhaal ...
Sinds die tijd kom ik graag bij mijn gynaecoloog.
Kus voor al mijn fans

Slet Gina Monelli


7 comments:

  1. Replies
  2. My pussy and ass are always ready to fuck

    ReplyDelete
  3. how many times u have sex with someone one day gina..

    ReplyDelete
  4. wow..thats amazing n awesome...before fuck what do u like to do..

    ReplyDelete